LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dissabte, 7 de març del 2015

Art Fractal i...Poema de Tagore !











Poema 

Recordo la meva infantesa, quant el sol ixent irrompia com un company de joc vora el meu llit portant la quotidiana sorpresa del matí ; quant la fe en el meravellós floria diàriament en el meu cor com una flor gemada, i contemplava el món amb senzilla alegria; quant les bèsties, els insectes i els ocells , el brostam humil, l'herba i els núvols assolien llur vàlua de meravella; quant el clapoteig de la pluja en la nit em portava somnis del país de les fades, i la veu de la mare en el capvespre donava sentit als estels.

I després penso en la mort, en aquell moment en el qual s'alçarà la cortina del nou matí i la meva vida es despertarà en la seva novella sorpresa d'amor.

                                                     Rabindranath Tagore

4 comentaris:

  1. M'agradat el poema que amb la seva senzilleza m'ha omplert el cor.
    Els fractals demostren com saps escollir els colors perque llueixin la seva bellesa
    Una forta abraçada

    ResponElimina
  2. El Cor s'infla d'Amor infinit en aquesta delicadesa marevella.


    Gràcies.
    Abrasades.

    ResponElimina
  3. Un poema bonic (com tots els de Tagore), però poder un xic trist. Tot i amb això els alegres colors dels fractals serveixen per compensar.

    Una forta abraçada

    ResponElimina
  4. Gracies Dani, aprecio molt els teus amables comentaris

    Una forta abraçada

    ResponElimina