LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dimecres, 12 de setembre del 2012

Fauna de la Vall de Núria i Ribes de Freser i... Pensament !



nom científic: ?
Si la podeu identificar us agrairé que m'ho comuniqueu.


 




nom científic: Marmota marmota
família: Mioxidae
català: Marmota dels Pirineus
castellà: Marmota común








Nom científic: Rupicabra rupicabra (famella)
Família:Cervidae
Català: Cèrvol
Castellà. Ciervo

 


nom científic:?
família:Fòrmics
català. Formiga negre
castellà. hormiga negra




nom cintífic: Plevicula dorilas ( mascle)
família:Licadeniae
català: Duquesa turquesa
castellà. Niña turquesa





nom científic: Geotrupes stercorosus
família: Scarabeidae
català. Escarbat estercol.ler
castellà: Escarabajo del estiércol del bosque

   

Nom científic: Mediolotu norteña
Família: Atírids


nom científic: Malasoma populi
família: Chrysomelidae

*

El fi justifica els mitjans ?




Aquest pensament em va venir fa bastants anys observant el dolor i la misèria del món.

Com podríem ensenyar o divulgar les ensenyances sobre els Grans Misteris de la Creació sense ser mal interpretats ?
Com podríem explicar i fer entendre a  la gran majoria d'éssers humans, que el dolor que pateixen de la fam, les guerres i  la misèria  forma part del Pla de Déu ?
Que només som cèl.lules dins del Seu cos i que hem d'encarnar infinitat de vegades i passar per aquest calvari  sense que compti la nostre voluntat ?
 Mentre la preservació de la forma i la por al patiment formi part de la nostre consciència, serà impossible que acceptem la raó de tan sofriment. Una raó que està fora de l'enteniment, i fa que en certs moments crítics ens revelem en contra del nostre Creador. Un Déu que ens en presentat com benèvol i compassiu...

Si no comprenem el sentit de la Vida i  atribuïm les nostres desgracies a la Voluntat de Déu, el món i el seu dolor seguirà sent per nosaltres una gran injustícia.
Ens sentim víctimes innocents sense comprendre el perquè, ni  quina n'és la causa del nostre llarg i dificultós caminar per aquest món. Possiblement la raons principals de voler conèixer el que està escrit en les ensenyances ocultes és aquesta. 
Les preguntes van sorgint amb el temps, ens preguntem el perquè ens veiem obligats a néixer, quina n'és la causa i quina la finalitat.
Perquè vivim en la ignorància del nostre futur destí ?
Per molts coneixements i explicacions que se'ns doni sobre el Pla de Déu, és molt difícil que acceptem el sofriment, encara que creiem en la Seva existència. 
El  més probable és que quant ens veiem sotmesos a probes terribles i mortificants,i las nostres súpliques d'ajut no son escoltades,   veiem a Déu com un ésser insensible i fins i tot cruel, arribant a la conclusió que:

El fi justifica els mitjans?

És així realment ?