LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dijous, 12 de gener del 2017

Art Fractal en la Nova Era. "El Pais de les Fades" de Tagore











El País de les Fades

Si algú arribés a saber a on es el palau del meu rei, el palau desapareixeria en l'aire .Els seus murs son de plata blanca i el seu sostre d'or viu.
La meva reina viu en un castell que te set patis y porta una joia que costà tant com valien els set regnes.
Però deixem dir-te amb veu baixa a tu mare, on és el palau del meu rei. Mira: és en aquest racó del terrat on es el test de l'alfàbrega.

La princesa dorm encantada en la darrera platge dels set mars que ningú va poder passar. Ningú en el món la pot trobar, només que jo. 
Escolta: te els braços plens de braçalets i gotes de perles a les orelles.
El seu cabell li arriba a terra. Es despertarà quant jo la toqui amb la meva vareta de virtut i quant somrigui li cauran les joies dels seus llavis.. Però deixem dir-te baixet mare,la princesa és en aquell racó del terrat on és el test de l'alfàbrega.

Quant t'arribi l'hora d'anar-ten a banyar al riu, puja al terrat, mare. Jo estaré assegut en aquell racó on les ombres de les dues parets s'ajunten.
Només a la gata la deixo estar amb mi, perquè la gata sap on viu el barber del compte.
Però deixem dir-te baixet, mare,
on viu el barber del compte: viu en aquell racó del terrat on hi ha el test de l'alfàbrega.

                                                 Rabindranaz Tagore

Extret del llibre " La Lluna Nova"