LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dilluns, 18 de febrer del 2013

Vall de Núria i...Reflexió !










Relació i Comunicació 
(un apunt astrològic esotèric)

Mirant un dia la carta astral d'un  bon amic  de fa molt temps, em va fer pensar amb la dificultat que podem tenir a l'hora de comunicar-nos amb els altres, quant  en una vida determinada ens  falta algun dels quatre elements, amb la conseqüent separació o discrepància.
 Per exemple; ens falta l'element (aigua), ja  sigui perquè de naixement no tenim cap planeta en signes d'aigua o perquè el Sol i l'Ascendent pertanyen a altres elements. 
Això pot significar que ens serà molt difícil de congeniar amb persones de tipus emocional perquè possiblement tindrem aquell aspecte de la nostre naturalesa bastant inhibit i ens costarà d'expressar-lo. En sentit  esotèric, hi poden haver altres raons  però ara no venen al cas. 
Igualment ens passarà amb altres persones amb qui ens vulguem relacionar si hi ha mancança d'algun element per una de les dues parts.
Aquesta observació em va fer comprendre el perquè en general, no podem establir una total comunicació amb les persones mes properes, a nivell físic, emocional o mental.
Les energies similars atreuen el similar. 
La relació física de les dues parts pot donar bons resultats, així com les relacions entre persones emotives o entre persones més mentals.
En general i especialment en les parelles el físic i l'emocional es poden complementar, però el que ja es més difícil es poder congeniar  de més a més amb la ment, o sigui, en els tres nivells a la vegada. 
Si fos així hauríem trobat la relació perfecte.
Hi ha que congenia molt bé mentalment, d'altres, compartint les seves emocions i d'altres físicament, però sempre hi queda un buit que necessitem omplir  y cerquem   trobar-lo en altres relacions.
Perquè succeeix això?
Jo crec que és degut a que sempre es comencen les relacions per la atracció física, externa. Si es produeix  la atracció ens indica que les energies en aquest nivell son similars, després és possible que aparegui l'aspecte més emotiu i si hi ha sort, potser congeniarem mentalment. 
Però si una relació comença a la inversa des de els nivells mentals i d'idees en comptes de la atracció física, els resultats de la relació seran totalment diferents i tindran una base molt més ferma, encara que després pot anar neixen  el sentiment i la atracció física.
Sempre he pensat que l'autèntic amor i comprensió entre les persones comença en una bona amistat.
L'astrologia esotèrica m'ha ajudat molt a coneixem a mi mateixa, a relacionar-me, i  sobre tot, ha comprendre als altres.