LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dijous, 3 d’abril del 2014

Art Fractal i...reflexió sobre els valors !




                                          







 Reflexió

Us heu aturat a pensar el perquè  de les crisis mundials ?
No em refereixo als fets i circunstancies visibles i externes ni a les persones que dirigeixen un país o qualsevol altre organització, ja sigui religiosa, 
econòmica o d'altre mena, sinó a la causa real que fa que una civilització s'enfonsi.

Per ser espiritual no cal pertànyer a una església, només cal pensar en els altres, demostrar que estimem sense condicions i fer-nos responsables de forma activa de les necessitats del món, començant per casa nostre.
Ens cal reflexionar detingudament sobre els valors que ens mouen a viure. 
Si és que hi estem interessats en millorar el món cal que comencem per canviar nosaltres mateixos.
Ens hem desequilibrat tant en els valors, que hem anat d'un extrem a l'altre. Actualment la gran majoria de persones ho valora tot en termes de diners i possessions materials.
La vida l'hem fet tan superficial que per força ens hem enfonsat en la decadència.
Una societat no es pot desenvolupar ni evolucionar harmònicament si deixa al marge els valors més fonamentals.
En general per més possessions que es tinguin y per més que satisfem els desitjos, ens seguim sentint infeliços, i això passa perquè busquem la felicitat per un camí equivocat.  

No som conscients que aquesta recerca de la felicitat es l'anyorança dels nostres orígens divins, y com que no ho sabem, busquem en el material pensant que és aquest el camí, fins que al arribar a la màxima corrupció i decadència i per les crisis que ens veiem obligats a viure, ens donem compte que hem equivocat els valors.
Així doncs, és hora de reaccionar i començar a construir una nova cultura i manera de viure, molt més senzilla , solidària i intel·ligent.