LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

divendres, 18 d’octubre de 2013

Art Fractal i... Pensament !

 


*Veure el món des de una altre perspectiva* 


La força que ens dona la vida interna a cadascun dels éssers humans quant hem assolit uns valors superiors, ens empeny sense cap recança envers l'objectiu desitjat i merescut que ens hem guanyat al pas de les experiències de moltes vides.
L'objectiu és la Felicitat, la veritable Pau, fruit de l'amor i la comprensió envers el món que ens envolta.
No permetem que el temor ens desviï del camí que lliurement hem escollit.
Lluitem amb la força  que dona l'amor i la intel·ligència que tot ho transformen quant van de la ma, i no escoltem a aquells que ens volen barrar el pas amb les pors, escampant pel món desgracies, cataclismes i l'aspecte més fosc de la vida.
Qui no es capaç de percebre la Llum que hi ha al món dins del cor de tot el creat, es perquè encara viu en la foscor de la seva vida, i només és conscient del que ell pot veure. 
Per moltes crisis que haguem de viure, no oblidem que la nit sempre és el preludi del dia, i que el Sol no s'apaga mai encara que a nosaltres en ho sembli.