LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

divendres, 10 de gener de 2014

Art Fractal i... Pensament !

( si voleu veure els Fractals molt millor (cliqueu) al damunt)


 La Llum i el So

Us heu aturat alguna vegada a pensar sobre l'espai i el temps. Es pot plantejar  de moltes maneres, des de l'angle científic, filosòfic o esotèric, o senzillament perquè sentim certa curiositat quant es parla de la "Teoria de la Relativitat", la impressió que en traurem dependrà de cadascú i des de el punt de vista que s'ho miri.
Aquest tema per qui va a la recerca del coneixement ocult de les coses ens pot fer pensar molt, especialment quant ens preguntem si un pensament, una mirada o un so desafien d'alguna manera el temps? especialment quant ho comparem amb el moviment físic.
Encara que tots els sentit que utilitzem quant estem desperts son físics, en realitat per l'oide, la vista i el pensament, el temps i   l'espai s'escurcen considerablement. 
Un pensament i una mirada dirigits a una estrella llunyana son gairebé instantanis.
No passa el mateix quant volem sortir d'excursió i en comptes d'imaginar la muntanya hi hem d'anar a peu. Per aquells que han desenvolupat la ment i la imaginació, el concepte del temps i l'espai canvia, perquè la percepció  més sensible dels seus sentits l'acosta cada cop més a tot el que l'envolta, des de el més proper fins l'estel més llunyà. 
Quant mirem  quelcom que està a una certa distància intervé el temps i l'espai, doncs el temps que trigui la mirada fins arribar a l'objecte i retornar la seva imatge als nostres ulls, es mourà a la velocitat de la llum.
Així també quant parlem amb algú ja sigui que el tinguem al davant o que ens hi comuniquem a llarga distància a través d'un mitjà de comunicació, la paraula es projectarà a la velocitat del so, intervenint també el temps i l'espai.