LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic, el popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico, el popular y la familia a que pertenecen.

dijous, 1 d’agost de 2013

Flora de la Vall de Núria, paisatge i ... Reflexió !nom científic: Lilium martagon
família:Liliàcies
català: Marcòlic
castellà: Azucena silvestre 


nom científic: Digitalis lutea
família: Escrofulariàcies
català: Didalera groga
castellà: Dedalera amarilla
toxicitat: (***)

Autor de les tres imatges superiors
(Dani Dofinet)Estem interessats en contribuir a canviar el món ?La finalitat de les ensenyances espirituals no consisteix en inculcar molts coneixements  sinó en despertar plenament l'amor.
Si hem après a estimar ja no ens haurem de preocupar per com hem de viure i el que hem de fer, perquè l'amor anirà imprès en tot el que surti de nosaltres.
En totes les coses que decidim fer i ha una intenció, un mòbil. Quant l'objectiu consisteix en construir i no en destruir, quant estem interessats en unir en comptes de dividir, en ser justs i crear bellesa al nostre entorn, les conseqüències seran favorables repercutint en un mateix i en els altres.
Per comprendre la vida amb tot el seu contingut ens cal comprendre'ns a nosaltres mateixos, és  llavors quant començarem a comprendre el món.