LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

divendres, 14 de desembre del 2012

La Alquímia de la Geometria /


He volgut compartir amb vosaltres algunes de les imatges que al introduir-me en la creació de fractals 
se'm van fer visibles sense proposar-m'ho. 
 Un grup d'amics amb qui compartia aquest art a través d'un bloc que jo tenia obert fa uns quatre anys, em van demanar si volia escriure un article sobre aquest tema. Les formes que extraiem cadascun de nosaltres  tenien una qualitat pròpia  i es veien reflectides les nostres consciències en les formes i en el títol que  posàvem a cada imatge
L'article el vaig titular així: 



" La Alquímia de la Geometria "
Art Fractal

La Ciència moderna en els seus avenços científics està introduint a la humanitat en els secrets de la Naturalesa, en zones que abans eren ocultes i insospitades per els científics del passat.
Sabem que l'univers està governat per les matemàtiques,  i que tot el que existeix des de las galàxies més llunyanes fins als  éssers humans que som una minúscula part d'aquest gran Tot, des de el macro fins el microcosmos, ens trobem dins d'un gran sistema de característiques fractals, on evolucionem en el temps submergits en l'espai.
La teoria de la geometria fractal va se exposada per primera vegada per Benoid Mandelbrot. A partir d'aquest descobriment podem conèixer quelcom més de la realitat de les formes, del moviment i de la Naturalesa.
Totes les formes de la Naturalesa es troben en la geometria fractal fins allò que ens pot semblar més inversemblant.
En la creació d'imatges fractals cada persona fa combinacions geomètriques fins que s'identifica, li agrada o li fa sentir quelcom especial al veure les imatges i formes que apareixen davant dels seus ulls, i  les interpreta segons la seva intuïció o el que ell hi creu veure reflectit.
D'aquesta combinació meravellosa entre art i ciència és possible extreure d'aquest Dipòsit Universal, formes de tots els regnes de la naturalesa; imatges d'un passat remot gravades en els èters i de entitats que no pertanyen al pla físic ni al regne humà.
La creació de fractals estimula la creativitat i ens permet extreure del nostre interior quelcom que encara era ocult.
La consciència es veu reflectida en les nostres creacions com passa sempre en qualsevol forma de comunicació creativa..
El nou Art i la nova Ciència ( cor i ment ) s'uneixen per donar a conèixer la bellesa de la Creació.
*
Si voleu veure en detall les imatges us recomano que us ho mireu a pantalla completa fent (clic) amb el cursor damunt de la imatge.