LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

diumenge, 1 de febrer del 2015

Paisatge i " fauna " de la Vall de Ribes !















6 comentaris:

  1. Unes fotos precioses! si hagués de triar-ne una no sabria quina triar, totes son una maravella: els núvols, el gel, els gatets que posen la seva millor cara de bons nens.
    Felicitatsper aquests bonics testimonis
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. L'ocell és un ( Bernat pescaire), per aquí se'n veuen bastants tot l'any, com es pot veure son bastant grans i generalment van en parella.
    Els gatets s'hi van posar molt bé perquè els hi fes la foto, però encara que semblen "angelets", de tant en tant els hi surten les banyetes hi em fan alguna dimoniada..

    Gracies M. Carme pels teus preuats elogis.

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Unes fotos de Gran Miratge. Especialment miraculoses.


    Gràcies.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Olga i Carles per la vostre admiració i companyia.

      Una forta abraçada

      Elimina
  4. Si un s'hi fixa una mica amb atenció en les fotos poder podrà veure quelcom que en un principi no havia vist... el que transmet més enllà del aspecte visual.

    Una forta abraçada

    ResponElimina
  5. Tan si son las fotos, una imatge fractal o qualsevol cosa que em cridi la atenció, per mi es quelcom que te un significat especial.
    Tot es molt simbòlic i si ho sabem interpretar ens pot donar moltes respostes o ens pot donar la comprensió de quelcom que fins aquell moment desconeixíem.
    Aquest núvol per exemple ; tot hi la foscor i la forma amenaçadora que té, de la part superior ( el cap ) li surt un raig de llum extraordinari.
    Cadascú ho interpretarà a la seva manera segons la forma que tingui de veure la vida

    Gracies Dani

    Una forta abraçada

    ResponElimina