LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dijous, 7 de febrer del 2013

*Mimoses* a la muntanya de Collserola a Barcelona. i... Reflexió !





Ciència i Consciència


Quantes vegades ens haurà arribat a través de qualsevol   mitjà  de comunicació, o haurem llegit alguna notícia referent als avenços científics, i haurem reconegut que la ciència està descobrint allò que la filosofia oculta afirma des de temps immemorials!
Tots cerquem conèixer els nostres orígens i trobar el sentit de la vida. Cadascú ho buscarà per diferents camins i utilitzarà els instruments que estiguin al seu abast, però la motivació serà la mateixa per tot-hom.
La Ciència en els seus darrers descobriments s'està introduint en zones ocultes de l'espai, en una nova dimensió  d'energies invisibles a l'ull humà, però detectades
 pels seus instruments de laboratori.
Ha donat un pas molt important envers una realitat que està més enllà dels sentits físics, i que els conduirà a reconèixer que més enllà del que és tangible, hi ha quelcom intel·ligent i desconegut que és la causa de l'existència.
Aquestes energies estan immerses en els èters de l'espai, compenetren la matèria densa i pel seu mitjà, ens arriben   les energies còsmiques, solars i planetàries que circulen eternamen per l'espai, travessant, transformant i deixant el seu rastre en tot el creat.
El que encara no reconeix la Ciència materialista és la causa de l'existència i el misteri de la Vida.
La Ciència sap que l'home està submergit i és essencialment energia, així com ho està i ho és tot el que existeix en l'univers.
L'Èter és  la causa, el motlle i el receptacle    de tots els elements i de totes las forces de la Naturalesa. És essencialment energia elèctrica que transmet la vida i impulsa l'evolució, al  contribuir a desenvolupar la consciència universal.




3 comentaris:

  1. Crec que amb el temps ciència i espiritualitat tornaran a treballar juntes. No pot ésser d'una altre manera, ja que es necessita de la ciència per a poder demostrar aspectes esotèrics encara per descobrir, i de l'espiritualitat per a poder substituir conceptes inexplicables mitjançant la intuïció.

    Fa molt temps ja es trobaven juntes, però l'excés de materialisme imperant en els períodes actuals ha fet que que la ciència no valori com es mereixen altres aspectes.

    Gràcies Marta per la reflexió i la mimosa (a prop de mar ja comença a haver-n'hi).

    Una forta abraçada

    ResponElimina
  2. És ben evident que el que impera és el materialisme, però no és només la ciència la que ha de donar el pas i reconèixer la realitat espiritual.
    Les esglésies també se'n anat als extrems amb les seus dogmes,imposicions i fanatismes religiosos, separant-se de la ciència i interpretant de forma dogmàtica els principis divins i oposant les seves idees caduques a qualsevol del avenços científics.

    El M.T. en un dels seus llibres fa una profecia. Diu que(dins d'aquest segle que hem iniciat la ciència reconeixerà l'existència de l'ànima)
    Les generacions que van neixen vindran amb la visió etèria cada cop més desenvolupada, i entre ells hi haurà molts científics, podent demostrar a través de les seves investigacions i experiència que existeix una altre realitat que va molt més enllà del que és tangible.
    Aquest descobriment revolucionarà al món científic i la idea que la humanitat en tenim de la vida i de la mort, perquè llavors es veurà com surten del cos físic les ànimes i totes les entitats dels regnes de la naturalesa quant moren.
    Es veuran les energies com entren i es distribueixen a través d'aquest cos d'energies etèries i com afecten a les glàndules endocrines i a la resta d'orgues del cos segons com es distribueixen.
    Aquest descobriment també revolucionarà la ciència mèdica.
    Potser no ho veurem en aquesta vida però l'important és que la humanitat ens estem orientant en el camí ascendent.

    Gracies Dani pel teu valuós comentari.

    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  3. Realment serà una gran i bona revolució l'enllaç de ciència i esligió.
    Tan de bó sigui sempre per bones causes.
    Si en aquest segle es descubreix l'ànima el canvi serà genial.
    També a través de l'ADN aurora de tot el que s'expandeix surgirà segurament les experièbncies d'altres vides posant la mirada en els registres...
    Totes les persones que en el present veu les energies invisibles
    es tractada de malaltisa, espero que aquesta mentalitat sigui superada i s'arribi a diferenciar el que es real del que es irreal.


    Gràcies Marta.

    ResponElimina