LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dissabte, 8 de desembre de 2012

Natura i ...Reflexió sobre l'Art Fractal.   
Reflexió

Una misteriosa i a la vegada real màgia, es va estendre davant meu  quant vaig començar a introduir-me en l'art fractal.


L'ésser humà busca sense saber-ho reconèixer.se  a si mateix en les seves creacions, i aquestes li revelen el que és la seva essència.
Sempre he pensat que les veritables obres d'art son inspirades des de nivells superiors i interpretades des de el cor.
Estic convençuda que totes les formes que podem extreure de l'art fractal, estan impreses en els èters, en  la memòria còsmica o (Registres Akasics) que  a través dels segles i mil·lennis  en quedat gravades per persistir en un etern present.
  

4 comentaris:

 1. ola amig@,

  He conocido tu blog de casualidad navengando por internet y aunque me ha costado un poco entender más o menos lo que viene a decir el texto pero creo que lo he conseguido entender.

  Buen trabajo :D

  Si lo deseas puedes pasarte por felicidadenlavida

  Un fuerte abrazo,
  Francisco M.

  ResponElimina
 2. Me alegra tu visita Francisco M.

  Te doy la bienvenida y las gracias por tu amable opinión.

  Passaré a visitarte !!!

  pd...
  En los dos blogs que tengo abiertos, he puesto un traductor en la parte superior derecha.

  Un fuerte abrazo

  ResponElimina
 3. Gràcies Marta.

  Sempre m'han agradat les formes geomètriques i harmonioses. El paral·lelisme de formes i la sincronia de les mateixes a la Natura es una de les coses que sempre m'ha cridat l'atenció.

  Una abraçada

  ResponElimina
 4. Bon dia!
  Gràcies Marta per aquestes imàtges tan boniaues i plenes de sensibilibitat...
  Sí, tot està al compàs d'un univers que no para de crean a dintre i a fora. Aquest és el Gran Misteri a anar descubrint.


  U/na abraçada.

  ResponElimina