LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dimecres, 8 de març del 2017

Art Fractal i... "La Homosexualitat" Jordi Llimona











La Homosexualitat
(breu comentari- fragment)

La homosexualitat por ser congènita, deguda a l'estructura de la naturalesa física d'una persona i concretament pel nombre i la disposició dels gens i del sistema glandular, o pot ser adquirida per xocs efectivo-sexuals o per experiències homosexuals. 
D'aquest segon tipus se'n pot ésser responsable o no; depèn.
Del primer mai no se'n és responsable. El segon tipus pot ésser superat, normalitzat. El primer tipus difícilment es superable.
Aquí vull fixar-me només en l'aspecte moral i social, De vell entubi vull dir que essent un fet, congènit o adquirit però fet, ha de ser tractat amb gran respecte i gran bondat.
Els homosexuals no son homes o dones degradats, sinó simplement diferents. Res més.
Però aquesta diferència no els ha d'angoixar, car no els situa a part de la humanitat, de la mateixa manera que ser baró o ser femella, ser metge o ser minaire, no et margina, o al menys no t'hauria de marginar.
N'hi ha massa quantitat perquè es puguin qualificar de anormals.
I la societat els ha de acceptar i acollir tal com son. I això  per estricte justícia. I cal però, que ells s'atinguin a un comportament correcte envers els altres homes o dones.


Jordi Llimona


Extret del llibre; ( Humans Tanmateix! )




4 comentaris:

  1. M'ha agradat molt aquest escrit. I estic totalment d'acord. Però la societat encara no ha arribat a aquest punt de respecta.
    Bonics fractals

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les ensenyances esotèriques antiquíssimes que parlen dels orígens de la humanitat, ja fan referència a la homosexualitat, llavors tal com diu Jordi Llimona, no es res anormal sinó que sempre ha existit, encara que la societat els ha rebutjat i perseguit, els ha torturat i inclús afusellat en èpoques de dictadura.

      Però els temps han canviat i encara que hi hagi un gran sector generalment intransigent carregat de prejudicis que no excepta la condició homosexual, en algún moment hauran d'acceptar que son éssers humans igual que nosaltres i que pel fet de tenir tendències sexuals diferents a les dels que no ho son, no vol dir que hagin de ser depravats o males persones.
      Personalment conec homes i dones que ho son i us puc essegurar que generalment el homes, son molt mes sensibles i de bon cor que els que molts dels que en diem "persones normals".

      Gracies M. Carme

      Una abraçada

      Elimina
  2. Gràcies per aqiest bon pensament radiant de gran flexibilitat i harmònia.

    Una Abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem d'aprendre a estimar i acceptar que hi ha altres grups de persones amb tendències sexuals diferents a les nostres
      La repressió que van patir generacions passades degut al poder de l'església sobre la consciència humana, va crear gran sofriment al considerar el sexe fora del matrimoni un pecat mortal, amb el consecutiu castic de anar a parar a l'infern. A mes, inclús dins del matrimoni, segons deien, era pecat tenir relacions sexuals si no era amb la intenció d'engendrar fills.

      En fi, el tema del sexe es molt delicat per la manca de naturalitat en que s'ha viscut, i que ha conduit a moltes persones reprimides a patir neurosis greus que els ha conduit a desviaments sexuals de tota mena i que tots coneixem massa be.

      Gracies
      Una abraçada.

      Elimina