LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dimecres, 7 de gener del 2015

Art Fractal !






















8 comentaris:

  1. Fantàstics i molt originals!!!
    Què signifiquen per a tu?

    Gràcies.
    Abraçades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si considerem que l'art expressa els estats de consciencia de l'artista en un moment donat, com podeu veure " alguna cosa deu haver canviat en mi" perquè els que vaig fer fa dos anys son bastant diferents...
      No sabria dir-vos el que signifiquen per mi, però hi ha quelcom a dins meu que em fa sentir molt bé quant en surt un que per mi és especial.

      Gracies per els vostres elogis.

      Una abraçada

      Elimina
  2. Entro molt de tant en tant, però cada cop que ho faig em trobo amb uns formes magnífiques.

    Només puc dir que ets una artista Marta.

    Una forta abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat es que darrerament jo també el tinc bastant abandonat aquest bloc.
      Com pots veure no hi faig comentaris, però espero que tot se'm torni a normalitzar per continuar escrivint els meus pensaments i reflexions.
      Ets molt amable Dani, en principi el meu ofici és l'art, encara que amb els anys m'he dedicat també a altres coses, però no creguis que sempre em surt tan bonic com jo voldria.

      Gracies i una forta abraçada.

      Elimina
  3. Molt bonics Marta, tenen una delicada bellesa de formes i color com si fossin filigranes de metall
    .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies M. Carme.
      A vegades ja saps que no ens proposem crear res en concret i nosaltres mateixos ens sorprenem dels resultats.

      Una abraçada

      Elimina
  4. Per cert, si no ho tinc mal entès, els fractals es defineixen o creen mitjançant números (o millor dit seqüències o cadències d'ells), per tant, la numerologia tindria una relació important amb ells, no? Es a dir, creant (de manera intel·ligent) un fractal, a part de transmetre bellesa, es transmetria energía devica, no?

    Es una conclusió que se m'ha ocorregut (poder fruït d'una imaginació massa activa)

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot el que existeix com sabem molt bé, és energia i l'art no n'és una excepció.

      En els estudis sobre la Filosofa oriental es diu que les energies son els vehicles que utilitzen els àngels per poder accedir al món de les formes i donar-les-hi unes qualitats específiques. En l'art fractal ( igual com en l'astrologia ) les matemàtiques i la geometria es combinen d'infinitat de maneres, i des de la meva limitada experiència en aquest art, et puc dir que sempre reflecteixen l'estat d'ànim o de consciència de l'autor en el moment de crear.
      A vegades surten imatges que semblen extretes de la memòria d'un passat llunyà de la raça humana, d'altres surten formes dels diferents regnes de la naturalesa, imatges místiques dels mateixos deves que les han inspirat, o senzillament figures abstractes que per l'artista tenen un gran significat.

      Qualsevol manifestació d'art és inspirada per els deves i segons la sensibilitat de l'autor i l'estat d'ànim que tingui en el moment de crear atraurà un tipus o altre de entitats angèliques.

      Quant fem els fractals n'hi ha molts que no ens agraden i els eliminem perquè no ens inspiren res en especial, però quant en surt un que ens agrada es perquè ens està fent de mirall, per molt que sigui una obra abstracte,

      Gracies Dani per la teva conclusió que crec molt encertada.

      Una abraçada

      Elimina