LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dissabte, 18 de gener del 2014

Art Fractal i... Reflexió !










Acceptació i renuncia !

Acceptar la Vida i la Mort com un procés natural amb tot el que significa pot transformar la manera de viure i de morir.

Degut a les pors vivim en constant rebel·lió que es manifesta en l'actitud de cada dia.   
Si volem comprendre ens haurem d'acostar molt aprop de les coses que ens interessen i son realment importants. No hauríem de fugir de la mort, ans al contrari, perquè només podem perdre la por quant coneixem les coses en tota la seva extensió i profunditat. 
Si tenim por a la vida també tindrem por a la mort. Quant vivim intensament valorant cada instant viscut, res ens reté ni ens lliga, d'aquesta manera quant arribi el moment de deixar aquest món, no haurem de renunciar a res, perquè no hi haurà res que ens retingui. Llavors no hi haurà resistència ni el dolor psicològic que viuen les persones que s'agafen a les coses i a les persones perquè creuen que allò els pertany.
Morim per néixer a una altre vida, no pas per desaparèixer sinó per seguir evolucionant i tornar a néixer amb un cos nou, ple de vida i possibilitats de noves realitzacions.

5 comentaris:

  1. Molt bonics els fractals.

    Tot es transforma y canvia. Res escapa a aquesta constant. Només acceptant-ho i no identificant-nos amb el que desapareix és la manera de existir sempre en el etern ara.

    Gracies Marta per les reflexions i els fractals.

    Una forta abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no fos per la mort i el neixement constants, no apreciaríem la bellesa de la primavera quant la natura desperta del seu son.

      Gracies Dani per la teva valoració envers el que us ofereixo de tot cor.

      Una forta abraçada

      Elimina
  2. Aprendre a viure sense l'atracció a les posesions es començar a tenir valor de les petites i grans renuncies.
    Només així coneixrem el que significa l'Eternitat.


    Gràcies.
    Una abraçada Marta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així és Olga i Carles,

      els primers passos que es donen envers el desprendiment de les petites coses son molt importants, perquè significa que hem emprès el camí que ens condueirà a alliberar-nos dels lligams que no ens deixen avançar.

      Gracies

      Una abraçada

      Elimina
  3. Es ben cert Dani, ens cal aprendre a viure el present inmediat, però és molt difícil no deixar-nos condicionar per la memòria del passat, perquè en realitat, la consciència del jo s'ha format de les experiències viscudes.

    Oblidar-nos del passat implica renunciar a ser qui som per començar des-de zero.

    Gracies Dani

    Una abraçada

    ResponElimina