LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

divendres, 18 d’octubre del 2013

Art Fractal i... Pensament !









 


*Veure el món des de una altre perspectiva* 


La força que ens dona la vida interna a cadascun dels éssers humans quant hem assolit uns valors superiors, ens empeny sense cap recança envers l'objectiu desitjat i merescut que ens hem guanyat al pas de les experiències de moltes vides.
L'objectiu és la Felicitat, la veritable Pau, fruit de l'amor i la comprensió envers el món que ens envolta.
No permetem que el temor ens desviï del camí que lliurement hem escollit.
Lluitem amb la força  que dona l'amor i la intel·ligència que tot ho transformen quant van de la ma, i no escoltem a aquells que ens volen barrar el pas amb les pors, escampant pel món desgracies, cataclismes i l'aspecte més fosc de la vida.
Qui no es capaç de percebre la Llum que hi ha al món dins del cor de tot el creat, es perquè encara viu en la foscor de la seva vida, i només és conscient del que ell pot veure. 
Per moltes crisis que haguem de viure, no oblidem que la nit sempre és el preludi del dia, i que el Sol no s'apaga mai encara que a nosaltres en ho sembli.  



6 comentaris:

  1. Quan la ceguesa cau el somni neix. A partir d'aquí tot és posible i ja no ens aturem en el camí!


    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. La foscor sempre precedeix el dia!

    Una revelació sempre ens il·lumina el camí, però abans haurem hagut d'aprendre les lliçons que ens porta la vida.
    Només així, separant els vels opacs que enterboleixen la mirada, serem capaços de reconèixer on hi ha la Llum.

    Gracies Olga i Carles

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. "No se desanimen porque la divinidad siempre surge triunfante del abismo más profundo" (El Destino de las Naciones - D.K.)

    Gràcies Marta.

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si podem entendre la analogia que existeix entre el superior i el més microcòsmic, és de suposar que tot tendeix a evolucionar.
      La humanitat formem part del del Logos planetari, som un centre dins del Seu cos i com a tal, ens veiem afectats per els Seus estats de consciència. Si Ell viu crisis iniciàtiques , tots els regnes de la naturalesa que formem part del Seu cos, en patim les conseqüències, però també som enaltits al ser impulsats per una vibració superior a la coneguda fins el moment.
      Es tracte de saber veure la oportunitat que se'ns dona en cada crisi qui vivim, sabent que el bé sempre triomfa sobre el mal, encara que per nosaltres que tenim un concepte del temps tan limitat, se'ns faci eterna l'espera.

      Gracies a tu Dani

      Una abraçada

      Elimina
  4. Respostes
    1. Gracies Dani,

      agraeixo molt la teva valoració tan amable

      Una abraçada.

      Elimina