LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dijous, 1 d’agost del 2013

Flora de la Vall de Núria, paisatge i ... Reflexió !


nom científic: Lilium martagon
família:Liliàcies
català: Marcòlic
castellà: Azucena silvestre 

nom científic: Digitalis lutea
família: Escrofulariàcies
català: Didalera groga
castellà: Dedalera amarilla
toxicitat: (***)

(Autor de les tres imatges superiors)
(Dani Dofinet)


Estem interessats en contribuir a canviar el món ?

La finalitat de les ensenyances espirituals no consisteix en inculcar molts coneixements  sinó en despertar plenament l'amor.
Si hem après a estimar ja no ens haurem de preocupar per com hem de viure i el que hem de fer, perquè l'amor anirà imprès en tot el que surti de nosaltres.
En totes les coses que decidim fer i ha una intenció, un mòbil. Quant l'objectiu consisteix en construir i no en destruir, quant estem interessats en unir en comptes de dividir, en ser justs i crear bellesa al nostre entorn, les conseqüències seran favorables repercutint en un mateix i en els altres.
Per comprendre la vida amb tot el seu contingut ens cal comprendre'ns a nosaltres mateixos, és  llavors quant començarem a comprendre el món.

4 comentaris:

  1. Encertades paraules Marta.

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Quan haurem assolit la Puresa el nostre destí es transformarà...



    Gràcies.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. El camí de la Puresa no és fàcil de seguir doncs quant ens sembla que ja som purs ens donem compte que sempre hi ha un més enllà de perfecció.

    Una abraçada

    ResponElimina