LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

dissabte, 18 de gener del 2014

Art Fractal i... Reflexió !










Acceptació i renuncia !

Acceptar la Vida i la Mort com un procés natural amb tot el que significa pot transformar la manera de viure i de morir.

Degut a les pors vivim en constant rebel·lió que es manifesta en l'actitud de cada dia.   
Si volem comprendre ens haurem d'acostar molt aprop de les coses que ens interessen i son realment importants. No hauríem de fugir de la mort, ans al contrari, perquè només podem perdre la por quant coneixem les coses en tota la seva extensió i profunditat. 
Si tenim por a la vida també tindrem por a la mort. Quant vivim intensament valorant cada instant viscut, res ens reté ni ens lliga, d'aquesta manera quant arribi el moment de deixar aquest món, no haurem de renunciar a res, perquè no hi haurà res que ens retingui. Llavors no hi haurà resistència ni el dolor psicològic que viuen les persones que s'agafen a les coses i a les persones perquè creuen que allò els pertany.
Morim per néixer a una altre vida, no pas per desaparèixer sinó per seguir evolucionant i tornar a néixer amb un cos nou, ple de vida i possibilitats de noves realitzacions.