LA JOIA DE VIURE LA NATURA

Des de l'any 2011 fins el 2015 trobareu escrit al peu de cada planta, el nom científic (gènere i espècie), el nom popular i la família a que pertany.

Desde el año 2011 hasta el 2015 encontraréis escrito al pié de cada planta, el nombre científico (género y especie), el nombre popular y la familia a que pertenecen.

divendres, 14 de novembre del 2014

Art Fractal !


















6 comentaris:

  1. Cada vegada més i més interessants. L'art creador del xacra laringi (si no tinc mal entès). Si ens deixem endur per la lògica, si cada vegada són mes i bells i més ben aconseguits, hauria de ser que també cada vegada l'aspecte creador de la energia, es més ben dirigida.

    Gràcies per aquests regals.

    Una forta abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Dani per els teus elogis de tots el teus comentaris.

      Crec que si, que quant les energies del centre Laríngi flueixen sense obstruccions la capacitat creativa ja sigui en l'art o en qualsevol altre aspecte de la vida, es manifesta en forma d'unes tendències personals, generalment artístiques o mentals.

      Sabem que el desenvolupament del cos humà en els nois, quant comença la pubertat i els canvía la veu, al mateix temps tambés e'ls desenvolupen els orgues masculins. Això per els que estudiem com flueixen les energies a través dels chacras del cos eteri humà es un símptoma evident que els dos chacras, el Sacre i el Laringi estàn estretament vinculats.

      Això es interessant estudiar-ho perquè quant es tracte d'ajudar a la joventud amb problemes, excessivament obsessionats pel sexe i també per la violència, seria convenient educar-los en algún tipus d'art creatiu. D'aquesta manera sense proposar-s'ho, els educadors estarien ajudant als nois i noies a conduir les energies procreadores del centre Sacre al Laríngi, un centre creador, com dius tu Dani, d'aquesta manera es distribuiria l'energía de forma equilibrada i molt més sana.

      Una forta abraçada.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Gracies Olga i Carles per la vostre constant presencia i amistat.

      Després de gairebé dos anys de no dedicarme a fer fractals nous, aprofito alguna estoneta per tornar-mi a posar.

      Me'n alegro que us agradin

      Petons !!!

      Elimina
  3. Un plaer haver arribat a aquest i gaudir del teu talent: Felicitats!

    ResponElimina
  4. Moltes gracies Mª Jesús per tenirte aquí i les teves amables paraules.

    L'amor per la natura i l'art ha estat sempre quelcom que he necessitat compartir, per això soc jo qui us ha d'agraïr que valoreu el que faig.

    Salutacions

    ResponElimina